Motörhead ja Kiss videoslottipelit

motörhead

Musiikin merkitystä ei erityppisissä peleissä voi aliarvioida. Kyseessä on yleensä aina audiovisuaalinen elämys, jossa kuva tai video on pääosassa ja jota musiikki sitten tukee. Musiikin merkityksen yleensä huomaa, jos ottaa äänet pois, eikä kuva itsessään enää tunnukaan niin mielenkiintoiselta.

Parhaat nettikasinot tarjoavat videoslottipelejä, joissa musiikki on hyvin tärkeässä asemassa. NetEntin Motörhead ja Microgamingin KISS ovat videoslotteja, joiden taustamusiikki on jo yksinään hyvää, koostuuhan se bändien omista biiseistä.

Motörhead

Motörhead-videoslotin intro alkaa mustavalkoisella videolla Motörhead-bändin konsertista, taustalla soi yhtyeen hittibiisi ”Ace Of Spades”. Itse peliä voi pelata Rock modessa, joka laitetaan päälle oikeasta alakulmasta ja joka soittaa pelaamisen taustalla Motörheadin biisejä. Toisena äänivaihtoehtona on vain Off, jolloin taustalla ei kuulu muuta kuin kiekkojen kolahtelu ja pelin naksahtelu.

Myös tämä videoslotti on ulkonäöltään erikoinen, siinä on kylläkin vain yksi viiden kiekon kiekkosetti, mutta ensimmäinen ja toinen kiekko koostuvat yhdestä rivistä, kolmas ja neljäs neljästä rivistä ja viides eli viimeinen viidestä rivistä. Tämä asettelu lupaa yhteensä 76 maksulinjaa.

Pelistä löytyy myös erityis- ja bonusominaisuuksia. Yksi näistä on Mystery Reels, jossa yksi kiekoista sekä peruspelissä että ilmaiskierroksilla on mystery reel eli mysteerikiekko, joka voi moninkertaistaa voitot.

KISS

Rockbändi KISS tekee kaiken kovaa ja korkealta ja tätä periaatetta on noudatettu myös heidän nimikkoslottipelissään Shout Out Loud. Peli on jo ulkonäöltään erikoinen, sillä se koostuu kahdesta kiekkosetistä, joista vasemmanpuoleinen on mitoiltaan viisi kiekkoa ja neljä riviä ja oikeanpuoleinen, nimeltään Colossal Reel, viisi kiekkoa ja kaksitoista riviä.

Nämä kaksi kiekkosettiä takaavat yhteensä 100 maksulinjaa. Taustalla soivat kiekkojen pyörimisen ajan bändin biisit ja kun kiekot pysähtyvät, musiikkikin pysähtyy. Kitarariffit markkeeraavat voittolinjat ja sitten on taas aika pyöräyttää uudestaan.

Kaksi kiekkosettiä toimii erikseen niin, että voittaa voi jommallakummalla tai kummallakin setillä. Mutta bonusten, joita ovat ilmaiskierrokset, aktivoinnissa ne toimivat yhdessä. Bonusten aktivoimiseksi tarvitsee 3 tai useamman scatter-symbolin kummallekin setille.